Domination
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Domination

Zdominuj świat! i przejmij władze

IndeksIndeks  CalendarCalendar  Latest imagesLatest images  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Rozmowy z "amerykańskim" Kościołem Katolickim

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
Rodr
Gracz

Liczba postów : 148

Rozmowy z "amerykańskim" Kościołem Katolickim Empty
PisanieTemat: Rozmowy z "amerykańskim" Kościołem Katolickim   Rozmowy z "amerykańskim" Kościołem Katolickim Icon_minitimeWto Cze 07, 2022 5:23 pm

Prezydent Emilia Ramos zaprasza nowego Ojca Świętego z Brazylii* na spotkanie w prezydenckim Pałacu Alvorada. Pani Prezydent, w obliczu ostatnich informacji o wzmocnieniu kontroli Watykanu nad Caritasem, chciałaby zaproponować utworzenie przez "amerykański" Kościół Katolicki swojej własnej organizacji charytatywnej, która spełniałaby te same cele, które spełniać miał "Caritas" za nim stał się narzędziem do zdobywania politycznego poparcia dla Watykanu. Myśleliśmy czy by nie nadać jej nazwy "Agape", co podobnie jak nazwa "Caritas" jest określeniem na bezinteresowną miłość do bliźnich i dobroczynność w stosunku do nich.

Oczywiście państwo brazylijskie chętnie wesprze założenie tejże organizacji poprzesz ofiarowanie na ten szczytny cel 14 mld reali brazylijskich i 35 j. zaopatrzenia.

//*może nadamy mu jakieś imię? Proponuje Franciszek II.
Powrót do góry Go down
Rizi
Admin

Liczba postów : 1526

PisanieTemat: Re: Rozmowy z "amerykańskim" Kościołem Katolickim   Rozmowy z "amerykańskim" Kościołem Katolickim Icon_minitimeWto Cze 07, 2022 6:33 pm

Ojciec przybywa no i zgadza się to dobry pomysł
//Moży być
Powrót do góry Go down
https://domination.forumpolish.com
Rodr
Gracz

Liczba postów : 148

PisanieTemat: Re: Rozmowy z "amerykańskim" Kościołem Katolickim   Rozmowy z "amerykańskim" Kościołem Katolickim Icon_minitimeSob Cze 18, 2022 10:26 am

W obliczu ostatniej katastrofy w Argentynie wzywamy, aby kościelna organizacja "Agape" zaangażowała się w pomoc poszkodowanej w jej wyniku ludności cywilnej. Brazylia wesprze "Agape" w tym przedsięwzięciu przekazując 35 sztuk zaopatrzenia.
Powrót do góry Go down
Rizi
Admin

Liczba postów : 1526

PisanieTemat: Re: Rozmowy z "amerykańskim" Kościołem Katolickim   Rozmowy z "amerykańskim" Kościołem Katolickim Icon_minitimeNie Cze 19, 2022 10:38 am

Dziękujemy staramy się robić wszystko co możemy.

Ale nasi eksperci zauważają, że pani prezydent powinna też podjąć działania węwnetrzne promieniowanie zagraża bezpośrednio naszemu krajowi.
Powrót do góry Go down
https://domination.forumpolish.com
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Rozmowy z "amerykańskim" Kościołem Katolickim   Rozmowy z "amerykańskim" Kościołem Katolickim Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Rozmowy z "amerykańskim" Kościołem Katolickim
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Domination :: Archiwa :: Archiwum edycji Arka :: TF Brazylii-
Skocz do: