1. Total Domi Dukin - Chiny praktycznie, dominowały na każdym polu nowoczesna liczna armia, najsilniejsza gospodarka, polityka również dość imperialna parę podbojów było i stworzenie silnej organizacji gospodarczej, która miała wpływy na całym świecie. Brawo
2. Eksterminator Szefunio - Świetny Roleplay wyzwolenia i rozjeżdżanie kolejnych botów, usuwanie watażków brutalnymi metodami, o czym publiczna opinia nie wiedziała, i do tego wysokie poparcie dzięki takim działaniom. Pokonałeś chyba najwięcej botów jak dobrze, liczyłem a ich przywódców, czekał w większości marny los.
3. Genneralismus Trollostanov - Co tu dużo mówić, taktyki świetne, wojna w polce była czymś pięknym, wiadomo troll nie wygrałby jej bez wsparcia ze strony innych graczy, ale same taktyki Rosjan podobały mi się najbardziej no i to było czyste PVP.
4. Imperialista El Roberto - Nowa kategoria dla tych, co się rozwinęli terytorialnie najlepiej, el miał trudniej od szefunia, walczył z botami z Europy oraz graczem Szwajcarii i jako Papież nie przejmował się poparciem i co się dzieje z podbitymi ludami ważne, że Włosi zadowoleni.W Grecji, próby opanowywania strajków, do tego fajna polityka pro - ekologiczna.
5. Agent 007 Krewetki - Najlepszą grę wywiadowczą miał Krewetki, dotarł do tajnego laboratorium, kryjąc to przed graczami i zdobywając znaczną przewagę w tym aspekcie nad resztą świata i stworzył V generacje służb specjalnych zdobył Australię praktycznie dzięki wywiadowi
6. Najlepszy Sojusz(Dukin, Szefunio, Task Master) - Za ukrycie faktu tego sojuszu, bo niby był sojuszem gospodarczym, ale tak naprawdę militarnym co praktycznie swoim wpływem objął cały świat, tworząc szlaki handlowe a do tego, wspierano siebie nawzajem, w porównaniu do Unii, której celem było tylko nawalenie Rosji.
7. Klimaciarz Szefunio - Za prowadzenie według mnie najciekawszej gry fabularnej i najlepsze działania fabularne, miło mi odpisywać na tak dobrze wykonane działania.
8. Szalony Naukowiec Krewetki - Za w sumie najlepsze technologie militarne oraz odkrycie broni biologicznej i jej wykorzystanie w praktyce
9. Magnat Prasowy Szefunio - No raczej, tu nie było zbyt wielkiej konkurencji w mediach w tej edycji tylko el roberto, gazetki szefunia były całkiem fajne i zabawne oraz dodawane regularnie co kwartał, jak zawsze.